Tarieven

Deze behandeling is maximaal 45 minuten en bestaat uit diagnose en opstellen behandelplan desinfecteren van de voeten, verzorgen nagels en nagelomgeving, verzorging van verdikte teennagels, verzorging van schimmelnagels behandeling van ingegroeide nagels verwijderen van overtollig eelt, verwijderen likdoorns, behandelen van kloven en ter afsluiting een korte voetmassage met een verzorgende crème. 

Indien er meer tijd voor de behandeling nodig is, wordt voor deze extra behandeltijd€ 7,- per 15 minuten gerekend.

Dit is een korte pedicurebehandeling van maximaal 20 minuten waarbij enkel de klacht wordt behandeld Dit 1s bijvoorbeeld het verwijderen van een pijnlijke likdoorn of de behandeling van een ingroeiende nagel. 

Heeft u er al eens aan gedacht om een verzorgende pedicurebehandeling als cadeau weg te geven Dit wordt door uw partner of uw vrienden zeker op prijs gesteld. 

Het is mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Deze strippenkaart is geldig voor tien behandelingen. Bij aanschaf van deze kaart is de elfde behandeling gratis. 

Niet nagekomen afspraken 

Afspraken die niet minimaal 24 uur voor de behandeling zijn afgemeld worden in rekening gebracht

Niet nagekomen afspraken

Afspraken die niet minimaal 24 uur voor de behandeling zijn afgemeld worden in rekening gebracht

Betaling

Wij hebben geen PIN-automaat. Betaling graag contant na afloop van de afspraak. Betaling kan ook door het vooraf overmaken van het tarief op onze bankrekening. Wij hebben geen PIN-automaat. Betaling graag contant na afloop van de afspraak. Betaling kan ook door het vooraf overmaken van het tarief op onze bankrekening.